середа, 27 березня 2024 13:21

"Герої не ми, герої - ви" - Циганков присвятив перемогу ЗСУ

"Герої не ми, герої - ви" - Циганков присвятив перемогу ЗСУ
Півзахисник збірної України Віктор Циганков наголосив, що прорвати оборону Ісландії було важко. Фото: Getty images

Півзахисник збірної України Віктор Циганков висловився про перемогу над командою Ісландії у фінальному матчі відбору до Євро-2024.

Він наголосив, що насамперед хоче присвятити цей успіх воїнам ЗСУ, передає "Суспільне.Спорт".

"Не заходив після гри до роздягальні, бо проходив допінг-тест. Чув, що всі радіють. Радий за всю країну, за людей. Передусім хочу сказати, хлопці, що воюють - ця перемога для вас. Якби не ви - цього б не було. Дуже радий, що так все сталося", - сказав він.

Гравець додав, що це перемога для нашої країни, нашого народу та наших воїнів.

"Герої не ми, герої – ви, і якби не ви, то ми б не могли навіть сьогодні грати. Хлопці, це все для вас. Слава Україні", - сказав Циганков.

Перед матчем він провів три тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми тиснули, але не судилося" - Гарейде прокоментував поразку Ісландії

"Всі знають, що це була за гра, я знав. Тож передусім хотів допомогти своїй країні та команді. Тим паче, що на мене розраховували, вірили. Я сподівався зробити максимум, щоб ми вийшли на Євро", - вказав він.

Щодо збірної Ісландії він сказав, що у них є сильні якості.

"Ця команда дуже організована позаду, і було дуже важко зламувати цю оборону. Вони ще й першими забили, і гра пішла в інше русло. Але, на щастя, ми забили перший гол, заспокоїлися трішки, потім забили другий і змогли вирвати цю гру. Чи стало легше після того, як зрівняли? Звичайно. Ще раз повторюся: вони гарно захищалися, розуміли, завдяки чому можуть виграти матч. Нам було дуже важливо забити якомога швидше перший м'яч", - підсумував Циганков.

Україна перемогла Ісландію з рахунком 2:1 і вийшла на Євро-2024. Забили Роман Яремчук та Віктор Циганков.

Основні статистичні показники матчу (Україна - Ісландія): володіння м'ячем (59:41), удари (13:6), удари в площину воріт (5:3), кутові (7:2), фоли (8:12), жовті картки (2:3).

Зараз ви читаєте новину «"Герої не ми, герої - ви" - Циганков присвятив перемогу ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі