середа, 21 листопада 2007 12:57

Генсек Федерації футболу Хорватії виявився дрібним злодієм

Генеральний секретар Федерації футболу Хорватії Зоріслав Сребріч, 67 років, був затриманий в лондонському аеропорту "Gatwick" за крадіжку ручок і паперу в одному з місцевих магазинів. Керівник федерації попався на крадіжці відразу після того, як збірна Хорватії прилетіла до Англії на матч відбірного турніру Євро-2008, інформує www.lenta.ru.

Сребріч намагався заховати і винести ручки і папір у валізі, з якою він прибув до Лондона. За словами поліцейських, викликаних на місце злочину, відразу після затримання генсек Федерації футболу Хорватії почав кричати, причому виявилось, що він добре говорить по-англійськи. Чи поніс Сребріч яке-небудь покарання, не повідомляється.

Сьогодні, 21 листопада, збірні Англії і Хорватії зустрінуться в останньому матчі відбірного турніру Євро-2008. Хорвати вже гарантували собі вихід у фінальну частину чемпіонату Європи, а англійцям для потрапляння на Євро-2008 досить зіграти внічию. У разі поразки Англії шанс на друге місце в групі Е отримає збірна Росії, яка завершує відбірний турнір грою з Андоррою. 
Зараз ви читаєте новину «Генсек Федерації футболу Хорватії виявився дрібним злодієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі