понеділок, 19 листопада 2007 13:07

Біліч: ми готові перемогти Англію і допомогти Росії

Головний тренер збірної Хорватії з футболу Славен Біліч пообіцяв, що його команда не гратиме на нічию в останньому матчі відбірного турніру Євро-2008 проти Англії. Від результату цієї зустрічі залежатиме, чи залишаться у збірної Росії шанси на вихід у фінальну стадію чемпіонату Європи, інформує www.lenta.ru.

За словами Біліча, його футболісти зроблять все, щоб представити свою країну з кращого боку. Наставник збірної Хорватії впевнений, що матч в Лондоні (21 листопада) вийде складним для обох команд. В той же час Біліч визнав, що грати проти англійців на їх полі завжди непросто, тому хорватів складно назвати фаворитами.

Свого головного тренера підтримав основний півзахисник збірної Хорватії Нико Кранчар. Футболіст порівняв ситуацію, в яку потрапила його команда, з положенням ізраїльтян перед матчем з Росією.

- Ізраїльтяни показали все, на що вони здатні, не дивлячись на те, що у них не було шансів пробитися на Євро-2008, - відзначив Кранчар. - Тепер ми зобов"язані зробити те ж саме в матчі з Англією

Матч Англія - Хорватія відбудеться 21 листопада в Лондоні на стадіоні "Уемблі" і почнеться в 22 годині за київським часом. Хорвати вже гарантували собі участь у фінальному турнірі чемпіонату Європи, а англійцям для виконання цього завдання досить зіграти внічию.

Збірна Росії 21 листопада проведе виїзний матч проти Андорри, який почнеться в той же час. Росіяни потраплять на Євро-2008 тільки в тому випадку, якщо вони переможуть Андорру, а Англія програє Хорватії. 
Зараз ви читаєте новину «Біліч: ми готові перемогти Англію і допомогти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі