понеділок, 12 вересня 2011 10:52

Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса

Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса

Хуанде Рамос продовжує впевнено вести "Дніпро" у напрямку до першої ліги, говориться в повідомленні "Сегодня". Вчора команда, яка витратила десятки мільйонів євро на новачків, була легко обіграна на виїзді "Зорею" - 2:0. Але іспанський коуч і слухати не хоче про від'їзд із Дніпропетровська: "Про яку відставку ви говорите? Ми будуємо команду".

Тим часом у керівництва "Дніпра" терпіння, схоже, закінчується. Адже ще перед грою гендиректор клубу Андрій Стеценко в інтерв'ю хорватським ЗМІ заявив:

"Ми сподівалися, що Рамос за рік зуміє вивести команду на рівень "Динамо" і "Шахтаря", виведе "Дніпро" в ЛЧ. Ми виконали всі його побажання і прохання, але мета все так само далека. Не дивно, що в ЗМІ проскакує інформація про зміну тренера. У Рамоса - діючий контракт. Але якщо серія слабких результатів продовжиться, зрозуміло, потрібно буде вносити зміни", - сказав гендиректор клубу.

При цьому назвав прізвище одного з можливих наступників.

"Тоді, до речі, наставник збірної Хорватії Славен Біліч міг би бути одним з кандидатів. Це справжній європейський тренер. Я дивився матч Хорватії проти Ізраїлю, коли він у перерві за рахунку 0:1 знайшов потрібні слова і хорвати перемогли - 3:1", - зазначив Стеценко.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Дніпра" натякнув на відставку Рамоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі