вівторок, 07 грудня 2010 09:22

Газзаєв став запасним варіантом для "Локомотива"

Газзаєв став запасним варіантом для "Локомотива"

Колишній головний тренер київського "Динамо", московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Валерій Газзаєв став кандидатом на пост наставника московського "Локомотива". Газзаєв очолить "Локомотив" у тому випадку, якщо керівництво клубу не домовиться про контракт з Юрієм Красножаном. Про це повідомляє сайт видання "Советский спорт".

Чи виникли у керівництва "Локомотива" в ході переговорів з Красножаном якісь труднощі і в чому вони полягають, не уточнюється. Раніше президент клубу Ольга Смородська говорила, що, швидше за все, новим тренером команди стане саме Красножан.

Красножан з 2004 року працював головним тренером нальчикського "Спартака", у 2005 році вивів команду в прем'єр-лігу, а сезон-2010 "Спартак" закінчив на шостому місці в чемпіонаті Росії. Після закінчення сезону Красножан залишив нальчикський клуб, а новим тренером "Спартака" став Володимир Ештреков, який у минулому очолював "Локомотив".

Газзаєв пішов з київського "Динамо" 1 жовтня 2010 року. Пост головного тренера "Локомотива" став вакантним 30 листопада, коли був звільнений колишній наставник команди Юрій Сьомін. Ймовірним новим місцем роботи Сьоміна вважається київський клуб.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв став запасним варіантом для "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі