субота, 27 листопада 2010 22:25

"Я залишаю "Динамо"- Лужний

"Я залишаю "Динамо"- Лужний

В.о. головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний попрощався з уболівальниками і залишає команду. Про це він сказав на прес-конференції після матчу 19 туру чемпіонату країни "Динамо" - ПФК Севастополь.

"Самовіддача у наших гравців була сьогодні на найвищому рівні, - сказав Олег Романович. - Жодних претензій до хлопців немає. А от реалізація моментів може бути кращою. Два незабитих пенальті, проблеми з останнім пасом - у нас немає гравця, який може віддати націлену гольову передачу. А відносно старання, віддачі ніяких проблем немає".

Після закінчення матчу тренер підійшов до фан-трибуні "Динамо". Але зовсім не для того, щоб просто подякувати вболівальникам.

"Я з ними прощався", - сказав він.

На питання, чи залишає тренер команду, Лужний відповів: "Так".

Лужного запитують про оцінку дій арбітра зустрічі Віктора Швецова, якого попередник тренера Валерій Газзаєв за підсумками одного з матчів назвав негідником.

"Ніяких претензій до суддівства у мене взагалі немає. Швецов - нормальна, порядна людина", - сказав Лужний.

Другу гру поспіль динамівці не реалізовують пенальті.

"Є різниця між тим, коли ви відпрацьовуєте пенальті на тренуваннях і тим, коли ви пробиваєте їх у грі, у присутності ста тисяч уболівальників на трибунах", - сказав він. При цьому відзначив, що на тренуваннях команда пробиття пенальті відпрацьовує.

Тренера запитують, що буде робити команда в проміжку між матчами Ліги Європи з БАТЕ (2 грудня) та "Шерифом" (15 грудня).

"Ми поїдемо на тренувальний збір до Туреччини. Він проходитиме біля Анталії в період з 5 по 11 грудня", - сказав Лужний.

Нагадаємо, матч "Динамо" - ПФК Севастополь завершився з рахунком 2:0 на користь київської команди. Голи забивали Роман Єрьоменко та Огнен Вукоєвич.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я залишаю "Динамо"- Лужний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі