четвер, 25 листопада 2010 15:48

Наступного тижня "Локомотив" звільнить Сьоміна - ЗМІ

Наступного тижня "Локомотив" звільнить Сьоміна - ЗМІ

Наступного тижня в московському "Локомотиві" відбудеться зміна головного тренера. Як повідомляє "Советский спорт", замість Юрія Сьоміна цей пост займе Юрій Красножан, який з 1999 року працює в "Спартаку" з Нальчика. Зміна тренера відбудеться незалежно від підсумків виступу "Локомотива" у чемпіонаті Росії 2010 року.

Сьомін повернувся в "Локомотив" з київського "Динамо" в травні 2009 року (раніше він працював у московській команді з 1986 по 2005 роки з перервою в 1991 році). Контракт тренера розрахований до 2013 року, і у разі дострокового розірвання угоди "Локомотиву" доведеться виплатити значну компенсацію.

Однак якщо Сьомін знову очолить київське "Динамо", то московському клубу не доведеться платити неустойку. За даними "Советского спорта", "Динамо" зробило пропозицію Сьоміну. По ходу нинішнього сезону пост головного тренера киян залишив Валерій Газзаєв. В даний час обов'язки наставника виконує Олег Лужний.

Що стосується "Спартака" з Нальчика, то замість Красножана головним тренером цієї команди стане Сергій Ташуєв. У сезоні-2010 він працював у ФК "Краснодар", і під його керівництвом команда посіла п'яте місце в першому дивізіоні чемпіонату Росії.

Офіційного підтвердження інформація про відхід з "Локомотива" Сьоміна і призначення Красножана не отримала. 28 листопада в останньому турі чемпіонату Росії 2010 року "Локомотив" прийматиме казанський "Рубін". Зараз команда посідає п'яте місце, але може піднятися на четверте.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наступного тижня "Локомотив" звільнить Сьоміна - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі