вівторок, 14 вересня 2010 10:38

Газзаєв слідкує за БАТЕ з 2008 року

Газзаєв слідкує за БАТЕ з 2008 року
Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв у вчорашньому ефірі програми "ПроФутбол" поділився своєю думкою про найближчого суперника своєї команди - білоруське БАТЕ, з яким кияни зійдуться в найближчий четвер у рамках 1-го туру групового турніру Ліги Європи.

"За БАТЕ я почав дуже уважно стежити ще з 2008-го року, коли вони потрапили в груповий турнір Ліги чемпіонів і виступали в одній групі з "Реалом" і "Зенітом", - сказав наставник "Динамо". - У той час команда була дуже молодою, але з того часу щорічно брала участь в єврокубках, тому зараз БАТЕ став стабільнішим. Це дуже організована команда, яка намагається грати в атлетичний футбол, непогано контролює м"яч, попереду у білорусів грають швидкі форварди.

Крім того, БАТЕ в єврокубках намагається проявити себе на найвищому рівні. Бажання у гравців величезне. Тому впевнений, що ми зустрінемось з дуже хорошим суперником".

"Що стосується "Динамо", то після суботнього матчу з запорізьким "Металургом" ми надали хлопцям один день відпочинку, та й понеділок також цілком присвятили відновлювальним заходам, - додав Газзаєв. - А з вівторка почнемо вести цілеспрямовану підготовку до матчу з БАТЕ. Враховуючи, що до поєдинку залишиться всього два дні, в першу чергу будемо приділяти увагу тактиці. Ну і, звичайно, продовжувати відновлювальні заняття".

Нагадаємо, матч "Динамо" - БАТЕ відбудеться 16 вересня. Початок гри о 20:00, пряма трансляція на "ICTV".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Газзаєв слідкує за БАТЕ з 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі