понеділок, 13 вересня 2010 11:52

"Динамо" і БАТЕ розсудить 35-річний швед

"Динамо" і БАТЕ розсудить 35-річний швед
У найближчий четвер візьме старт груповий турнір Ліги Європи сезону 2010/11. Київське "Динамо" свій шлях у цьому єврокубковому турнірі почне з домашнього поєдинку проти білоруського БАТЕ. Як стало відомо, УЄФА призначив на цей матч шведську бригаду арбітрів на чолі з Маркусом Стрембергсоном.

На лініях йому допоможуть Петер Мартінссон і Даніель Вернмарк, а додатковими рефері, що працюють біля воріт, стануть Мартін Ігнварссон і Тобіас Маттсон.

35-річного Стрембергсона насилу можна назвати досвідченим арбітром, оскільки міжнародні матчі, які проводяться під егідою УЄФА, він обслуговує з сезону 2006/07. Тоді ж швед провів свій перший поєдинок у вищому дивізіоні чемпіонату Швеції, а також отримав статус рефері ФІФА.

У поточному сезоні швед вже працював на двох матчах кваліфікаційних раундів Ліги Європи: ХІК - "Слієма" (0:0), "Слован" - "Црвена Звєзда" (1:1), причому у другій зустрічі Стрембергсон показав відразу дві червоні картки.

Останнім же міжнародним поєдинком, який обслуговував Стрембергсон, став відбірковий матч Євро-2012 між збірними Німеччини і Азербайджану (6:1), що відбувся 7-го вересня. У цьому матчі шведський рефері не показав жодного попередження.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і БАТЕ розсудить 35-річний швед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі