пʼятниця, 10 вересня 2010 16:19

"Динамо" не цікавиться гравцем "Карпат"

"Динамо" не цікавиться гравцем "Карпат"
Сьогодні ряд вітчизняних ЗМІ повідомив про інтерес київського "Динамо" до персони півзахисника "Карпат" і збірної України Ігоря Худоб"яка. Нібито гра футболіста у складі своєї національної команди припала до душі наставнику киян Валерію Газзаєву, який мав намір підписати 25-річного виконавця.

Для роз"яснення ситуації Sport.ua зв"язався з прес-аташе віце-чемпіона України Олексієм Семененком, який спростував дані чутки, заявивши про те, що "Динамо" на даний момент повністю укомплектовано і ніким з футболістів не контактує. У тому числі і з півзахисником "Карпат" Ігорем Худоб"яком.

Нагадаємо, раніше наставник "Динамо" Валерій Газзаєв заявив нам про те, що як мінімум до зимової перерви нових футболістів у клубі не з"явиться. "У нас достатньо укомплектована команда для виступу в чемпіонаті України і Лізі Європи, - заявив Валерій Георгійович. - Якщо б ми вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів, то я б не виключав трансферу одного хорошого виконавця, але зараз для цього немає необхідності".
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не цікавиться гравцем "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі