вівторок, 14 вересня 2010 09:49

Захиснику "Динамо" зробили операцію в Києві

Захиснику "Динамо" зробили операцію в Києві
У понеділок ввечері в одній з клінік Києва був прооперований захисник "Динамо" Данило Сілва. Бразильцеві зробили пластику передньої перегородки носа, болючий удар по якій він отримав під час єдиноборства у суботній зустрічі чемпіонату України "Динамо" - "Металург" З. (2:0).

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", оперативне втручання пройшло успішно, найближчі три-чотири дні футболістові доведеться провести в клініці під наглядом лікарів. Вони, до речі, запевнили, що на обличчі наслідки операції залишаться непомітними. Щодо термінів відновлення: через 10-12 днів Данило почне тренуватися за індивідуальною програмою, а приблизно в середині жовтня повернеться до роботи в загальній групі.

Відзначимо, що перед стартом у Лізі Європи "Динамо" зазнає серйозні кадрові проблеми. На зустріч з "Металургом" не були заявлені Андрій Шевченко (забив коліна) Роман Єрьоменко (застуда), Роман Зозуля (запалення легенів), Факундо Бертольо (травма коліна), Бадр Ель Каддурі (вірусна інфекція). До того ж через перебір жовтих карток гру з білорусами пропустить ще і Огнен Вукоєвич.

Нагадаємо, матч "Динамо" - БАТЕ відбудеться 16 вересня. Початок гри о 20:00, пряма трансляція на "ICTV".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Захиснику "Динамо" зробили операцію в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі