понеділок, 07 вересня 2009 09:53

Гандбол. "ЗТР" залишився без Ліги Чемпіонів

Гандбол. "ЗТР" залишився без Ліги Чемпіонів

Запорізький гандбольний клуб "ZTR" не зміг пройти кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів. У суботу, 5-го вересня, чемпіон України з рахунком 26:23 завдав поразки кіпрському клубу "SPE Strovolos".

"ZTR" грав в такому складі: Комок, Кривчиков (5), Константінов (4), Стецюра (1), Кисиль (1), Звєздов, Любченко (5), Бурка, Педан (4), Петричко, Остроушко (3), Гурковський (3).

А напередодні кіпріоти програли господарям кваліфайраунду грецькому "A.C. PAOK" - 29:32.

У вирішальному матчі за перше місце в групі 6-го вересня запорожці зіграли внічию 30:30 з греками. Таким чином, "ZTR", маючи з "A.C. PAOK" однакову різницю забитих і пропущених голів, зайняв друге місце, оскільки забив на шість голів менше.

Тепер запорізький клуб виступатиме в другому раунді Кубка EHF. В суперники йому дістався чеський клуб "HC Dukla Praha". Гандболісти з Праги в першому раунді Кубка здолали норвезький клуб "Haslun HK" - 28:25 і 24:24. Перший матч українські гандболісти проведуть в гостях 10 або 11 жовтня.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Гандбол. "ЗТР" залишився без Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі