пʼятниця, 02 лютого 2024 21:40

Ф'юрі зробив першу офіційну заяву після зриву бою з Усиком

Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі зробив першу заяву після інформації про відкладення бою з чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком, запланованого на 17 лютого.

Заяву він опублікував в Instagram.

Ф'юрі виклав фото.

Автор: Instagram.com/tysonfury
  Тайсон Ф'юрі заявив про перенесення бою
Тайсон Ф'юрі заявив про перенесення бою

"Нічого не можу вдіяти з тим, що отримав травму під час спарингу. Але що я можу сказати: Усик мав реально серйозні проблеми, адже я перебуваю у фантастичній формі. Я перенесу бій на найближчий час. 2024-й - неймовірний рік для команди Циганського короля", - заявив Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися кадри незвичної "підготовки" Ф'юрі до бою з Усиком

Промоутер Усика Олександр Красюк відреагував на перенесення бою.

"Бажаю тобі найскорішого одужання. Бог надіслав тобі знак. Подумай про пенсію, брат!", - написав Красюк Ф'юрі в Instagram.

У мережі X з'явилося відео удару зі спарингу, після якого Ф'юрі і отримав травму.

Менеджер Усика Егіс Клімас у коментарі британським журналістам сказав, що їм повідомили, що Ф'юрі на відновлення після розсічення потрібно кілька місяців.

2 лютого стало відомо, що бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі, що мав відбутись 17 лютого, відклали через травму Ф'юрі. Згодом з'явилося фото розсічення брови у Ф'юрі.

17 лютого боксери мали зійтися на рингу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі зробив першу офіційну заяву після зриву бою з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі