пʼятниця, 08 березня 2024 18:25

Ф'юрі вперше зізнався, що для нього означає бій з Усиком

Ф'юрі вперше зізнався, що для нього означає бій з Усиком
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії. Фото: колаж

Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) вперше визнав, що поєдинок проти чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) стане історичним.

"Циганський король" зазначив, що конкуренцію бою 18 травня не зможе скласти жодне шоу. Про це британець заявив в ефірі стріммінгової платформи DAZN, пише портал Mirror.

Ф'юрі підкреслив, що переможець його протистояння з українцем стане найкращим у нинішню епоху боксу, причому це буде об'єктивно реальністю, оскільки обидва суперники ще не програвали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожен удар може виявитися вирішальним" - Віталій Кличко вперше прокоментував бій Усик - Ф'юрі

"На кону так багато поясів і ніщо не може з цим конкурувати. Це бій століть, ніщо не може зрівнятися із цим. Це два непереможні чемпіони світу в суперважкій вазі, які б'ються за всі чотири пояси, і досі такого не було. Обидва хлопці перемогли решту, от і все", - зазначив він.

Британець наголосив, що той, хто виграє цей бій, стане найкращим у цю епоху, незалежно від чиєїсь думки чи того, що хтось хоче сказати.

"Той, хто переможе з нас із Усиком, стане найкращим у цю епоху", - сказав Ф'юрі.

Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого у Саудівській Аравії. Однак Тайсон отримав розтин над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

У підсумку поєдинок перенесли на 18 травня. Боксери зійдуться на рингу за звання абсолютного чемпіона світу.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі вперше зізнався, що для нього означає бій з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі