понеділок, 20 травня 2024 19:19

Ф'юрі назвав винних у поразці від Усика

Ф'юрі назвав винних у поразці від Усика
Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Фото: Getty Images

Британський боксер Тайсон Ф'юрі звинуватив свою команду після поразки від українця Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

"Циганський король" заявив, що в заключному раунді міг би спробувати нокаутувати Усика, однак не став цього робити, бо його команда була впевнена в перемозі свого боксера за очками. Слова Ф'юрі цитує Ringnews24.

"Я не суддя та не можу судити бій, поки я його проводжу. Якби команда сказала мені перед останнім раундом, що я програю, я б пішов і спробував закінчити бій достроково, але всі в кутку вважали, що ми перемагаємо", - сказав боксер.

Ф'юрі заявив, що не збирається засмучуватися через цю поразку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик став найкращим боксером світу - The Ring

"Усе, що мені потрібно було робити, це продовжувати боксувати та робити те, що я роблю, і я робив це. Я не збираюся плакати через це, у мене було багато перемог", - зазначив він.

Також Ф'юрі розповів, що б змінив у своєму боксі в можливому поєдинку-реванші проти Усика.

"Я не знаю, що станеться. Думаю, у потенційному реванші я б робив те ж саме, але набагато більше. Я б збільшив щільність захисту, був би більш сконцентрованим і не надто багато возився. Просто мені було справді весело в ринзі. Я грав з ним, бив по корпусу, завдавав аперкотів у голову. Я гадав, що диктую умови бою. Я завдавав йому ударів по корпусу з обох боків", - підкреслив британець.

Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Поєдинок тривав усі 12 раундів.

Усику віддали перевагу двоє з трьох суддів - 115:112, 114:113. Один із арбітрів зафіксував мінімальну перемогу Ф'юрі - 114:113.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі назвав винних у поразці від Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі