вівторок, 23 лютого 2010 09:59

Футбольний матч закінчився перестрілкою та інсультом

Футбольний матч закінчився перестрілкою та інсультом

Одна людина загинула, більше 17 отримали поранення в результаті перестрілки між уболівальниками після футбольного матчу в Сан-Пауло, передає Associated Press.

Зіткнення між фанатами спалахнули після того, як футболісти клубу "Палмейрас" обіграли своїх суперників з команди "Сан-Пауло" з рахунком 2:0.

Після гри відбулося щонайменше шість сутичок. У передмісті Сан-Пауло Жундіай були поранені чотири людини, один з них загинув. Постраждалих госпіталізували, їх стан оцінюється як стабільний. В цілому постраждали більше 17 людей.

Близько 60 уболівальників було затримано поліцією.

Тренер команди "Сан-Пауло" Рікардо Гомес був госпіталізований з інсультом через годину після програшу гравців своєму головному суперникові. За даними агентства, відразу після гри він прийшов у роздягальню, проте через деякий час сказав лікареві команди, що погано себе почуває. Гомес скаржився на головний біль і оніміння руки. Його направили в інтенсивну терапію.

Зараз його стан не викликає побоювань. За словами медиків, він зможе продовжити тренування не раніше ніж за два тижні.

За матеріалами Іnfox.ru

Зараз ви читаєте новину «Футбольний матч закінчився перестрілкою та інсультом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі