неділя, 16 липня 2017 20:11

Футболіст не стримав сліз після звістки про смерть 6-річного фаната
13

Бредлі Лоуері помер від рідкісної форми раку
Фото: Фото із сайту ua.tribuna.com
Бредлі Лоуері помер від рідкісної форми раку
Бредлі Лоуері помер від рідкісної форми раку
Бредлі Лоуері помер від рідкісної форми раку
Бредлі Лоуері помер від рідкісної форми раку

Сьогодні 9 днів після смерті 6-річного Бредлі Лоуері. Фанат англійського "Сандерленда" помер від рідкісної форми раку - нейробластоми.

Про відхід з життя сина повідомили батьки на сторінці в Facebook, присвяченій боротьбі хлопчика з захворюванням.

Він довгий час був талісманом "Сандерленда", відвідуючи матчі улюбленої команди. Також з ним і його сім'єю близькі стосунки підтримував колишній форвард команди Джермейн Дефо. Бредлі навіть вивів гравця на поле перед поєдинком кваліфікації до Кубка світу-2018 проти Литви (2:0), в якому Джермейн забив гол.

Влітку Дефо перейшов з "Сандерленда" в "Борнмут". На прес-конференції до відкриття сезону, він уже знав, що стан Бредлі різко погіршився. Коли його запитали про хлопчика, Джермейн не зміг стримати сліз.

Також Лоуері відвідав матч "Евертона", ставши маскотом клубу, який вніс 200 тисяч фунтів в фонд імені Бредлі. Смертельно хворого фаната в лікарні неодноразово відвідували гравці "Сандерленда".

"Найкращий спосіб вшанувати Бредлі - допомагати таким же дітям, як він. Давайте зробимо його спадщину ще більш великою. Спочивай з миром, Бредлі Лоуері", - написав захисник "Реала" Серхіо Рамос у твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольний клуб втратив свого найкращого фаната

Нейробластому хлопчикові діагностували ще у віці 1,5 років. Це рідкісна форма раку, якою хворіють, в основному, новонароджені і маленькі діти. Природа цього захворювання поки невідома.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст не стримав сліз після звістки про смерть 6-річного фаната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі