понеділок, 15 червня 2020 14:48

Футболіст із Covid-19 гуляв без маски в центрі міста

Футболіст із Covid-19 гуляв без маски в центрі міста
Владислав Дубінчак з дівчиною йде 13 червня центром Львова. Фото: скрін з відео ТаТоТаке

Захисника "Карпат" Владислава Дубінчака помітили на прогулянці в центрі Львова в суботу. Раніше повідомляли, що тест спортсмена на коронавірус дав позитивний результат.

Про це йдеться на YouTube-канал "ТаТоТаке".

У відео показали фото, на якому футболіст йде львівською вулицею разом зі своєю дівчиною. Обоє - без захисних масок.

Ведучий "ТаТоТаке" Сергій Болотников зауважив, що відомості про позитивний тест на коронавірус у Дубінчака - відомий факт, та й сам футболіст офіційно це визнав.

"Великого криміналу в цьому немає, тому що Дубінчак здав позитивний тест ще 17 днів тому. Але я не бачив офіційної інформації ні від "Карпат", ні від Дубінчака, щоб хтось сказав, що він ще раз пройшов тестування і вже офіційно не хворий", - прокоментував Болотников світлину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже половину гравців інфіковано: "Карпати" пішли на карантин

І додав, що чоловіка на фото точно ідентифікували як Дубінчака за татуюванням на правій руці. А фото справжнє і зроблене 13 червня.

"Звісно, ми не вимагаємо, щоб він сидів десь на самоізоляції. Але, якщо ти вже кудись виходиш гуляти, то можна, принаймні, маску надіти? Ну і не йти в самий центр міста. Чи якщо не зайти в кафешку, то помреш? Дуже хотілося б почути реакцію "Карпат" і самого Дубінчака на такий не дуже гарний вчинок", - додав ведучий.

Наприкінці травня серед гравців та персоналу львівського футбольного клубу "Карпати" виявили заражених коронавірусом. Тому матч 24-го туру Української прем'єр-ліги "Карпати" - "Маріуполь", який мав відбутися 31 травня, скасували.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст із Covid-19 гуляв без маски в центрі міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі