четвер, 26 вересня 2019 09:16

Футболіст "Динамо" звинуватив "Маріуполь" у недотриманні регламенту

Футболіст "Динамо" звинуватив "Маріуполь" у недотриманні регламенту
Караваєв висловив незадоволення тим, що поле не полили в перерві

Хавбек "Динамо" Олександр Караваєв поділився враженнями від перемоги над "Маріуполем" у перенесеному матчі 4-го туру УПЛ.

"Забивши наприкінці матчу, ми продемонстрували, що команда має характер. До того ж не реалізували багато моментів – і в поперечину влучали, і Худжамов рятував. Справедливості заради варто відзначити, що й пропустити могли. Але дотерпіли, дотиснули, грали з першої та до останньої хвилини єдиною командою, тому й вдалося забити переможний м'яч.

Тут ніколи особливо не поливають газон, хоча, наскільки я знаю, навіть у регламенті є вимога про полив поля перед матчем і в перерві. Але в "Маріуполі" вирішили не дотримуватися регламенту. Ми виходимо на поле, робимо свою справу. Головне, що ми виграли цей матч, здобули важких 3 очки та рухаємося далі", – цитує Караваєва офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Михайличенку вирішити проблему центру захисту

"Динамо" перемогло "Маріуполь" з мінімальним рахунком, забивши єдиний гол у компенсований час. Після цього команда Михайличенка піднялася на 2-у сходинку в УПЛ.



Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Динамо" звинуватив "Маріуполь" у недотриманні регламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі