субота, 10 грудня 2022 23:02

Франція вибила Англію в чвертьфіналі чемпіонату світу

Франція вибила Англію в чвертьфіналі чемпіонату світу
Франція перемогла Англію в чвертьфіналі чемпіонату світу 2022 року. Фото: Eastnews.ua

Останній півфіналіст чемпіонату світу 2022 року з футболу в Катарі визначився пізно ввечері в суботу, 10 грудня.

У принциповому чвертьфінальному протистоянні зійшлися збірні Англії та Франції.

Перший небезпечний момент завершився голом. Антуан Ґрізманн віддав передачу Орельєну Чуамені, який наважився на удар здалеку. І влучив точно в кут.

Після пропущеного м'яча англійці створили кілька реальних моментів. Навіть вимагали пенальті, однак арбітри проігнорували апеляції гравців. Не проігнорують пізніше...

У першому таймі глядачі більше забитих голів не побачили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна гучна сенсація на ЧС-2022: Марокко вибило Португалію в чвертьфіналі

Англія потужно почала другу половину зустрічі. Спочатку Францію врятував голкіпер, а згодом бразильський рефері призначив перший пенальті. Гаррі Кейн спокійно переграв Уґо Льоріса.

Під завершення основного часу команди обмінялися моментами. І якщо англійцям не пощастило, то Олів'є Жиру точно пробив головою після подачі Ґрізманна. Друга гольова передача Антуана.

Пройшло кілька хв., і суддя призначив другий пенальті в бік воріт французів. Проте цього разу Гаррі Кейн не пробив Льоріса, а запустив м'яч на трибуни. Неймовірний і трагічний промах у надважливий момент.

Рефері компенсував до другого тайму вісім хв., та і цього англійцям не вистачило, щоб знову зрівняти рахунок. Перемога 2:1 вивела Францію до півфіналу.

У півфіналі 14 грудня Франція зіграє зі збірною Марокко.

Зараз ви читаєте новину «Франція вибила Англію в чвертьфіналі чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі