неділя, 14 лютого 2010 15:33

Формула-1. Команда Lotus похизувалася новим болідом (ФОТО)

 

Команда Lotus представила свою нову машину в Лондоні. Велика частина гоночної преси цього дня знаходилася в Хересі, де десять учасників чемпіонату світу працювали на тестах - Lotus приєднається до них наступного тижня, а поки новинку, виконану в традиційних кольорах легендарної у минулому команди, представили у виставковому залі Royal Horticultural Hall, у Вестмінстері.

Нову машину назвали T127. Урочисту церемонію відкрив керівник команди, малазійський бізнесмен Тоні Фернандес.

"Слова не зможуть висловивти те, що я зараз відчуваю. Це дивно, ми отримали ліцензію на виступ у Формулі 1, коли команда складалася з п"яти людей, але сьогодні представляємо вам нову машину. Я був схвильований, коли Клайв Чепмен сказав, що колись так само народжувалася легендарна команда Lotus.

Ми знаємо, наскільки велика відповідальність, ми знаємо, що ця легенда трималася на плечах гігантів - Кларка, Мосс, Хілла, Менселла. Ми знаємо, наскільки серйозний виклик стоїть перед нами, і не зупинимося ні перед чим, докладемо всі зусилля, щоб повернути Lotus колишню славу".

За матеріалами F1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Команда Lotus похизувалася новим болідом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі