субота, 25 вересня 2010 18:55

Формула-1. Алонсо виграв другу кваліфікацію поспіль

Формула-1. Алонсо виграв другу кваліфікацію поспіль
Пілот команди Ferrari Фернандо Алонсо виграв кваліфікацію Гран-прі Сінгапуру. Ця поул-позиція стала для іспанця другою поспіль після Гран-прі Італії, що пройшов два тижні тому.

Перший ряд на старті сінгапурської гонки Алонсо розділить з Себастьяном Феттелем з Red Bull. Торішній переможець Гран-прі Сінгапуру, пілот McLaren Льюіс Хемілтон стартує третім; його напарник Дженсон Баттон - четвертим.

Лідер чемпіонату світу, австралієць Марк Веббер з Red Bull закінчив кваліфікацію п"ятим. Слідом за ним у гонку підуть Рубенс Баррікелло (Williams), Ніко Росберг (Mercedes), Роберт Кубіца (Renault) і Міхаель Шумахер (Mercedes). Замкнув першу десятку японець Каму Кобаясі (Sauber).

Росіянин Віталій Петров, який займає в загальному заліку 13-е місце, у другій частині кваліфікації допустив помилку і розбив свій болід Renault. У підсумку, він стартує з 13-го місця.

Гонка в Сінгапурі буде нічною - старт о 20:00 за місцевим часом (15:00 за Києвом) 26 вересня. Траса Марина-Бей приймає у себе Формулу-1 утретє в історії.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Алонсо виграв другу кваліфікацію поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі