неділя, 02 травня 2010 11:45

Флойд Мейвезер залишив Мослі без чемпіонського титулу

Флойд Мейвезер залишив Мослі без чемпіонського титулу

Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший пізно ввечері 1 травня здобув перемогу в 12-раундовому бою з Шейном Мослі, повідомляє AFP. Мейвезеру присудили перемогу за очками всі три судді: 119:109, 119:109 і 118:110.

Після перемоги Мейвезера титул Мослі, який був чемпіоном WBA у вазі до 66,7 кілограма, залишився вакантним. Рішення зробити його таким у разі поразки Мослі було ухвалене після того, як Мейвезер відмовився оскаржувати титул. Незадовго до бою він заявив, що в спорті для нього вже не важливі звання, а також відмовився платити внесок у сумі ста тисяч доларів.

На початку бою Мослі домінував на рингу, і в другому раунді Мейвезер пропустив сильний крос справа і серію ударів. Однак згодом Мейвезеру вдалося зменшити темп бою і взяти його під контроль. У результаті в останніх десяти раундах він, на думку суддів, був кращим.

"Я думав, мені вдасться відправити його в нокаут рано чи пізно. Але потім він став спритно йти від ударів, і цим він мене не здивував. Я просто не зміг пристосуватися, а він зміг, тому і здобув перемогу", - розповів після бою Мослі. Також боксер додав, що був дуже радий можливості зійтися на рингу з Мейвезером, який був чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях.

Перемога над Мослі стала для Мейвезера-молодшого 41 у кар'єрі в 41 проведеному бою. Що стосується Мослі, то для нього це був 52 поєдинок на професійному рингу, він має 46 перемог і 6 поразок.

Спочатку планувалося, що в 2010 році Мейвезер-молодший повинен був провести бій зі знаменитим філіппінським боксером Менні Пакіяо, який в даний момент вважається кращим боксером світу (він став ним після відходу Мейвезера з рингу в 2008 році). Проте сторони поки не змогли домовитися про умови проведення поєдинку.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Флойд Мейвезер залишив Мослі без чемпіонського титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі