середа, 25 березня 2009 09:13

Фігурне катання. Українська пара зберігає шанс поборотися за медалі чемпіонату світу

Фігурне катання. Українська пара зберігає шанс поборотися за медалі чемпіонату світу

У Лос-Анджелесі на чемпіонаті світу з фігурного катання спортивні пари відкатали свої короткі програми. На шостому місці розташувалися після першого дня змагань українці Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов.

Українська пара виходила на лід передостанньою. На той момент очолювали протокол росіяни Юка Кавагуті і Олександр Смірнов, котрі не допустили жодної грубої помилки під час прокату. Другими йшли віце-чемпіони світу китайці Дан Чжан і Хао Чжан.

Тетяна і Станіслав чудово справилися з викидом і підтримкою. А їх підкрутка стала справжньою окрасою змагань. Як це часто бувало і раніше, проблеми у нашої пари виникали із стрибками. Тільки на американському льоду помилився не Станіслав, а його партнерка. Таня недокрутила стрибок. За компоненти програми українці отримали - 27,04. За їх виконання - 37,06. У сумі - 64,10 і п"яте місце.

Їх підкрутка стала справжньою окрасою змагань

Після того, як блискуче відкатали свою космічну коротку програму ще одні учні Інго Штоєра - Савченко і Шолкови, українці опустилися на шосту позицію. До п"єдесталу українцям не вистачає трохи більше трьох балів. Доля медалей вирішиться завтра в довільній програмі.

Чемпіонат світу з фігурного катання в Лос - Анджелесі продовжиться до 30 березня.

Turnir.com.ua, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Фігурне катання. Українська пара зберігає шанс поборотися за медалі чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі