вівторок, 07 вересня 2010 16:50

ФФУ довіряє Калитвинцеву і не веде переговорів з іноземцями

ФФУ довіряє Калитвинцеву і не веде переговорів з іноземцями

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс підтвердив, що після відставки Мирона Маркевича відразу кілька іноземних фахівців через агентів запропонували ФФУ свої послуги в якості головного тренера збірної країни.

Як повідомляє "Спорт-Экспресс", за словами Суркіса, ні з одним з цих фахівців ФФУ в переговори поки не вступала. "Сьогодні у нашої збірної є тренер Юрій Калитвинцев, і у вересневих матчах командою керуватиме він. Потім він представить виконкому програму, і я не виключаю, що ми довіримо йому роботу з національною командою вже без приставки в.о.", - сказав президент федерації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одним з кандидатів на посаду головного тренера збірної України є відомий шведський фахівець Свен-Еран Ерікссон. Пізніше список претендентів поповнився відразу трьома кандидатами.

Маркевич залишив свій пост через рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України про зняття з "Металіста" дев"яти очок у турнірній таблиці Прем"єр-ліги.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «ФФУ довіряє Калитвинцеву і не веде переговорів з іноземцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі