пʼятниця, 30 листопада 2012 15:49

"Феррарі" не буде оскаржувати чемпіонство Феттеля

"Феррарі" не буде оскаржувати чемпіонство Феттеля
Обгін Феттеля визнали правильним ФОТО: АР

Прес-служба команди "Феррарі" опублікувала повідомлення, в якому оголосила, що "Скудерія" отримала відповідь на свій запит в ФІА з приводу обгону Себастьяном Феттелем Жана-Еріка Верна на четвертому колі Гран-прі Бразилії.

Нагадаємо, передбачалося, що німець здійснив свій маневр під жовтими прапорами, але пізніше з'ясувалося, що пілот "Ред Булл" випередив гонщика "Торо Россо", проїхавши зелений прапор. Отримавши відповідь, "Феррарі" вважає, що питання з обгоном можна вважати закритим.

"Лист до ФІА жодним чином не мав наміру піддати сумніву легальність результату гонки. Ми отримали десятки тисяч запитів зі всього світу щодо цього епізоду, так що на нас було покладено обов'язок передати це питання далі, попросивши федерацію розібрати інцидент, який міг навести тінь на чемпіонат в очах всіх шанувальників Формули-1, а не тільки фанатів "Феррарі". "Феррарі" цілком приймає відповідь, отриману ФІА сьогодні з ранку, і, таким чином, вважає питання закритим", - свідчить заява "Феррарі".

Федерація також випустила коротке повідомлення, в якому зазначила, що Феттель не порушував правил при обгоні. Саме тому його не розбирали стюарди Гран-прі Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «"Феррарі" не буде оскаржувати чемпіонство Феттеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі