середа, 08 січня 2020 15:03

Фернандіньйо підпише новий контракт із "Манчестер Сіті"

Фернандіньйо підпише новий контракт із "Манчестер Сіті"
За "Манчестер Сіті" Фернандіньйо відзначився 17 забитими м'ячами

Півзахисник "Манчестер Сіті" Фернандіньйо повідомив, що близький до підписання нового контракту з чинними чемпіонами Англії. Він захищає кольори "Манчестер Сіті" з 2013 року.

"Коли я поновив свій контакт в кінці 2018 року, ми поставили умову, що, якщо я досягну певних цілей, мій контракт буде продовжено автоматично. Переговори вже почалися, в нас був контакт минулого місяця. Я близький до досягнення цих цілей і продовження контракту, але підтвердити цю інформацію можна буде тільки після підписання. Клуб вже висловив інтерес до того, щоб я залишився, я також виявив свій інтерес.

У 34 роки грати в англійській Прем'єр-лізі – це привід для гордості. Багато гравців хотіли б відчувати те, що відчуваю я", – наводить слова Фернандіньйо Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Сіті" без Зінченка переміг "Ман Юнайтед" в Кубку англійської ліги

Фернандіньйо до переходу в "Манчестер Сіті" був гравцем донецького "Шахтаря" і виступав за клуб 8 років – з 2005-го по 2013 рік.

Зараз ви читаєте новину «Фернандіньйо підпише новий контракт із "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі