вівторок, 28 серпня 2012 10:30

Фергюсон залишив гравців "МЮ" без дорогих машин

Фергюсон залишив гравців "МЮ" без дорогих машин
Фергюсон заборонив молоді "МЮ" жити на широку ногу. Фото: faeri.ru

Головний тренер Манчестер Юнайтед Алекс Фергюсон наклав заборону на видачу гравцям клубу, які не досягли 23 років, дорогих спортивних автомобілів за контрактом з новим титульним спонсором команди - підрозділом автомобільного концерну General Motors Шевроле.

МЮ уклав угоду з американським автовиробником цього літа. Контракт розрахований на сім років і вступить в силу з сезону 2014/15, за які клуб заробить 559 млн доларів.

На знак успішної оборудки фірма запропонувала кожному гравцеві основного складу МЮ на вибір один з дорогих автомобілів марки. Фергюсон втрутився в дане рішення і заборонив видачу спортивних моделей машин гравцям молодше 23 років, повідомляє Daily Mail.

Таким чином, такі відомі футболісти, як голкіпер Давид де Хеа, захисники Рафаель, Філ Джонс і Кріс Смоллінг, півзахисник Томас Клеверлі і форвард Денні Уелбек будуть змушені вибрати автомобіль з більш скромних моделей.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон залишив гравців "МЮ" без дорогих машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі