четвер, 23 червня 2011 18:05

"Фенербахче" запропонував "Динамо" 4 млн євро за Діакате - ЗМІ

"Фенербахче" запропонував "Динамо" 4 млн євро за Діакате - ЗМІ

Турецький "Фенербахче" зробив пропозицію віце-чемпіонам України про купівлю гравця оборони "Динамо" і збірної Сенегалу Папе Діакате. Сторони вже погодили деталі можливого контракту, повідомляє Fotospor.

Варіант з Діакате з'явився після того, як стало ясно, що "Фенербахче" втратить одного з ключових гравців оборони минулого сезону, нігерійського захисника Джозефа Йобо.

Йобо, який провів останній сезон в "Фенербахче" на правах оренди, не горить бажанням повертатися в "Евертон", однак стамбульський клуб не готовий виплатити шість мільйонів фунтів за трансфер 30-річного футболіста. Зі свого боку Евертон так само не бажає продовжити ще на один рік орендну угоду.

У цій ситуації чемпіони Туреччини звернули увагу на сенегальського захисника "Динамо", який навряд чи в Києві матиме місце в основному складі через схильності до травм. Як повідомляє турецький портал Fotospor, сторони вже погодили деталі можливої угоди, проте останнє слово залишається за керівництвом "Динамо" і тренером Сьоміним. Орієнтовна вартість трансферу складе близько чотирьох мільйонів євро. Контракт сенегальця з київським клубом діятиме ще два роки.

Нагадаємо, раніше Діакате, який минулий сезон грав з оренди в "Ліоні", не раз заявляв, що не горить бажанням повертатися грати в Україну.

Раніше повідомлялося про інтерес "Фенера" ??до ще одного гравця киян - півзахисника Романа Єрьоменка.

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" запропонував "Динамо" 4 млн євро за Діакате - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі