вівторок, 10 листопада 2009 15:37

Фелпс зганьбився на етапі Кубка світу з плавання

Фелпс зганьбився на етапі Кубка світу з плавання

Американський плавець Майкл Фелпс не зумів вийти у фінал на дистанції на 100 метрів вільним стилем на етапі Кубка світу в Стокгольмі. 10 листопада під час попередніх запливів він показав 16-й результат, подолавши дистанцію за 47,77 секунд. У фінал, який відбудеться пізніше у вівторок, вийшли вісім плавців, повідомляє Associated Press.

Найкращий час в попередніх запливах показав швед Стефан Ністранд - 45,93 секунд. На шведському етапі Кубка світу плавці змагаються на "короткій воді" (довжина басейну - 25 метрів).

Перед початком турніру в Стокгольмі Фелпс говорив, що зараз він знаходиться не в найкращій формі. За словами американського плавця, його головне завдання - перевірити свій стан.

Майкл Фелпс є найбільш титулованим спортсменом в історії. За свою кар"єру він виграв 14 золотих олімпійських медалей. Вісім з них Фелпс завоював на Олімпіаді 2008 року в Пекіні, встановивши рекорд за кількістю золотих нагород, виграних спортсменом на одних Олімпійських іграх.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фелпс зганьбився на етапі Кубка світу з плавання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі