понеділок, 01 червня 2009 17:30

Федерер виграв п"ятисетовий матч на "Ролан Гаррос"

Федерер виграв п"ятисетовий матч на "Ролан Гаррос"

Друга ракетка світу швейцарець Роже Федерер вийшов в 1/4 фіналу турніру серії "Великого шолома" "Ролан Гаррос". У четвертому колі 27-річний Федерер в п"ятисетовому поєдинку переграв 31-річного Томмі Хааса.

У першому сеті Хаас узяв верх на тай-брейку. У другій партії у впертій боротьбі німець знов зумів переламати опір Федерера. У наступних двох сетах швейцарець віддав своєму суперникові тільки чотири гейми. У вирішальній партії Федерер також здобув упевнену перемогу. Підсумковий рахунок матчу - 6:7 (4:7), 5:7, 6:4, 6:0, 6:2.

У 1/4 фіналу Федерер зустрінеться з американцем Енді Роддіком або з французом Гаелем Монфісом. Переможець в цій зустрічі визначиться пізніше за 1 червень.

Також 1 червня на "Ролан Гаррос" визначаться ще два учасники 1/4 фіналу в чоловічому одиночному розряді. Іспанець Томмі Робредо зіграє з німцем Філіпом Кольшрайбером, аргентинець Хуан-Мартін Дель Потро - з французом Жо-Вілфрідом Тсонгою.

За матерыалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Федерер виграв п"ятисетовий матч на "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі