пʼятниця, 25 вересня 2009 13:50

Федерер і Серена Вільямс дружно прогуляють турніри

Федерер і Серена Вільямс дружно прогуляють турніри

Друга ракетка світу американка Серена Вільямс знялася з турніру Pan Pacific Open, який пройде в Токіо з 27 вересня по 3 жовтня 2009 року. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на організаторів турніру. Вільямс відмовилася від участі в змаганні через травм коліна і пальця ноги.

Вільямс провела свій останній матч 12 вересня 2009 року. У півфіналі Відкритого чемпіонату США (US Open) американка поступилася бельгійській тенісистці Кім Клійстерс, яка згодом виграла турнір.

Скільки часу займе відновлення Вільямс після травм, не повідомляється. Коли американка отримала травми, також неясно.

На турнірі в Токіо, призовий фонд якого складає два мільйони доларів, зіграють всі тенісистки з першої десятки світового рейтингу, окрім Вільямс-молодшої. Участь в PanPacificOpen прийме і перша ракетка світу Дінара Сафіна, яка спочатку не входила в список учасниць турніру. Саме Сафіна виграла в Токіо в 2008 році.

Тим часом, перша "ракетка" світу Роджер Федерер вирішив відмовитися від виступів на турнірах Japan Open в Токіо (5 - 11 жовтня) і Shanghai ATP Masters 1000 в Шанхаї (12 - 18 жовтня). Швейцарець зіслався на втому, накопичену за рік.

"Після консультацій зі своєю командою і лікарями я ухвалив важке рішення знятися з обох турнірів, - говориться в заяві Федерера. - Це дозволить мені дати моєму організму відпочити і відновитися після напруженого з фізичної точки зору року".

За матеріалами Лента, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Федерер і Серена Вільямс дружно прогуляють турніри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі