четвер, 23 червня 2011 18:15

Федерацію футболу Хорватії оштрафували на 80 тис євро

Федерацію футболу Хорватії оштрафували на 80 тис євро

За підсумками відбіркового матчу проти збірної Грузії, Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА оштрафувала Футбольну федерацію Хорватії на 80 тисяч євро.

Покарання послідувало за заворушення, якими супроводжувався відбірковий матч Євро-2012 між збірними Хорватії та Грузії, що відбувся 3 червня.

Поєдинок у Спліті супроводжувався цілим букетом порушень. ФФХ ставляться в провину заворушення на трибунах, проникнення вболівальників на поле, демонстрація недозволених банерів, використання піротехніки, порушення правил про екіпіровку (логотип виробника на воротарських рукавичках) і недостатня організація.

Хорватська сторона має право опротестувати рішення Контрольно-дисциплінарної інстанції УЄФА протягом трьох днів після отримання письмового вердикту.

У лютому президент УЄФА Мішель Платіні зустрічався з президентом Хорватії Іво Йосиповичем, щоб обговорити питання забезпечення безпеки під час матчів за участю хорватських команд.

Зараз ви читаєте новину «Федерацію футболу Хорватії оштрафували на 80 тис євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі