неділя, 11 листопада 2007 10:04

Федерація хокею України отримала нових генеральних спонсорів

Федерація хокею України уклала дві нових спонсорських угоди. У найближчі три роки генеральним спонсором ФХУ і базової команди збірної "Сокіл" буде страхова компанія "Оранта", повідомляє www.champion.com.ua.

У той же час офіційним перевізником хокеїстів стала авіакомпанія "Аеросвіт". Ці угоди не припускають грошової допомоги Федерації хокею, а укладені на "бартерній" основі.

"Оранта" застрахує гравців української збірної від нещасних випадків і травм в обмін на рекламні послуги ФХУ і "Сокола". За схожою схемою буде діяти і договір хокейної федерації з авіакомпанією.

Утім, в "Аеросвіті" говорять, що це початковий етап спонсорства. Можливо, надалі компанія буде додатково допомагати Федерації хокею, наприклад, фінансувати покупку спортивної форми й амуніції.

Крім того, стало відомо, що київський "Сокіл" має намір найближчим часом реалізувати проекти по будівництву в столиці України нового універсального Палацу спорту. Він буде вміщати 10 тисяч глядачів. А також для "Сокола" побудують тренувальну базу в Пуща-Водиці.

 

Зараз ви читаєте новину «Федерація хокею України отримала нових генеральних спонсорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі