вівторок, 28 серпня 2007 15:19

Голубович очолив національну збірну України з хокею

Сьогодні, 28 серпня, Федерація хокею України назвала ім"я нового головного тренера національної збірної. Їм на найближчі два роки став колишній гравець київського "Сокола" Володимир Голубович, інформує www.gazeta.ru.

Раніше Голубович тренував московське "Динамо" і омський "Авангард", а останнім часом працював в латвійському "Металлургсі".

У Латвії Голобовіч працює вже третій сезон. До цього російському фахівцеві вдавалося привести лієпайчан до срібла в сезоні-2005/06 і бронзових нагород в сезоні-2006/07. Найбільша популярність вихованцеві саратовського хокею прийшла в 1995 році, коли під керівництвом Голубовича московське "Динамо" завоювало Кубок Міжнаціональної хокейної ліги.

За словами нового головного тренера національної збірної України, його головне завдання полягає в поверненны в елітний дивізіон світової хокейної ліги. Для цього в квітні під його керівництвом українські хокеїсти боротимуться за перше місце в дивізіоні "В". Крім того, Володимир Голубович збирається виграть для України путівку на Зимову Олімпіаду-2009, яка пройде в канадському Ванкувері. З омолоджуванням колективу тренер поспішати не буде.

Залишати свій ниненший латвійський клуб Голубовіч не збирається, оскільки думає, що досвід роботи в такій команді як "Металлургс" може піти на користь Україні. Допомагати Голубовичу будуть Олександр Сеуканд і Юрій Шундров.

Також були призначені головні тренера молододной і юніорськой збірної. Тренером першої став Сергій Лубнін, з юніорами працюватиме Раміль Юлдашев.
Зараз ви читаєте новину «Голубович очолив національну збірну України з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі