четвер, 20 січня 2011 12:41

Федецький доповнив "боєкомплект" Калитвинцева

Федецький доповнив "боєкомплект" Калитвинцева

Гравець львівських "Карпат" Артем Федецький викликаний до розташування національної збірної України. Тренер "синьо-жовтих" Юрій Калитвинцев, який раніше оголосив склад для участі у турнірі на Кіпрі, скористався своїм правом вносити корективи до списку запрошених гравців.

Отримавши інформацію про фізичні кондиції Федецького з підготовчого збору "Карпат" та враховуючи травму іншого захисника - дніпропетровця Віталія Мандзюка, тренер викликав львів'янина в національну команду.

У минулому році Артем Федецький брав участь у всіх зборах національної команди, дебютувавши в першому ж матчі "синьо-жовтих" у 2010 році - проти збірної Литви. З дев'яти контрольних ігор України, Федецький виходив на поле у восьми, при цьому п'ять разів - в основному складі. Чотири зустрічі поспіль захисник зіграв без замін. Єдиний матч, проти Чилі, гравець пропустив через травму.

Нагадаємо, вчора Юрій Калитвинцев оголосив список гравців, викликаних для участі на міжнародному турнірі, який відбудеться 8-9 лютого на Кіпрі.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Федецький доповнив "боєкомплект" Калитвинцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі