неділя, 26 жовтня 2008 11:42

Федченко і Русаль залишилися непереможними після захисту своїх поясів

В суботу, 25 жовтня, в Черкасах (Україна) відбулося боксерське шоу "GoldenBoxing", організоване компанією K2eastPromotions. Головною подією вечора став поєдинок українця Сергія Федченко (22-0-0, 10 КО), який володіє титулом інтерконтинентального чемпіона в першій напівсередній вазі за версією IBF, проти претендента з Аргентини Хуана Альберто Годоя (22-12-1, 8 КО).

З перших секунд Федченко контролював поєдинок, легко йдучи від атак аргентинця і вдало контратакуючи. У третьому раунді Сергій двічі відправляв свого візаві в нокдаун, причому другий виявився достатньо важким. У четвертому раунді бій прийняв односторонній характер, в якому в ролі агресора виступав Федченко. Після чергового нокдауну секунданти Годоя викинули білий рушник. Таким чином, в цьому поєдинку Сергію Федченку була зарахована перемога технічним нокаутом в четвертому раунді.

Також в Черкасах (Україна) відбувся поєдинок, в якому Інтерконтинентальний чемпіон в першій важкій вазі за версією IBO українець Віталій Русаль (21-0, 15 KO) зустрівся з угорським боксером Міхалем Неметом (9-10-1, 2 KO). У цьому бою Віталій отримав більш ніж переконливу перемогу технічним нокаутом в першому раунді, змусивши свого опонента тричі побувати на настилі рингу.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Федченко і Русаль залишилися непереможними після захисту своїх поясів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі