вівторок, 07 грудня 2010 16:08

Фанати запорізького "Металурга" не били Олега Луткова

Фанати запорізького "Металурга" не били Олега Луткова

На даний момент стан побитого тренера запорізького "Металурга" Олега Луткова класифікують як середній. Луткову поставили діагноз - переломи основи черепа і щелепи.

Як повідомив "Комсомолке" заввідділенням медичних катастроф міської клінічної лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги Юрій Бабенко, він звертався до лікарні двічі. Вперше - ще 30 листопада, удруге - через два дні. Під час першого відвідування тренер клубу лягати в установу відмовився.

У прес-службі "Металурга" пригоду з головним тренером все ще не коментують.

"Команда і тренерський склад до 3 січня офіційно знаходяться у відпустках. Ніяких коментарів ми не даємо, якщо вони з'являться, ми розмістимо їх на сайті," - сказав прес-аташе ФК "Металург" Ігор Павленко.

На Олега Луткова напали минулого тижня, у вівторок увечері, під час його повернення додому після банкету з нагоди завершення сезону. За однією з версій, Луткова атакували вболівальники запорізького футбольного клубу. Тим більше, що за кілька днів до інциденту на одному з форумів вболівальників хтось з користувачів питав, чи не знає хто, де живе тренер.

Самих фанатів "Металурга" обурює припущення їх участь у побитті Олега Луткова. Про що і заявлено на сайті вболівальників клубу.

"Нісенітниці та інсинуації, - прокоментував подібні звинувачення президент фан-клубу "Ураган" Ростислав Білий. - Фанати незадоволені поганою грою команди, але чудово розуміють, що не Олег Лутков є тому головною причиною. Що стосується адреси Олега Анатолійовича - так, нею хтось цікавився, але те, що її розмістили на нашому сайті - неправда і повна нісенітниця!

Можливо, хтось розмовами про фанатів хоче "перевести стрілки" з цієї причини інциденту. Нехай тоді розглянуть, наприклад, і версію про те, що напад міг бути результатом якихось внутрішньоклубних чвар".

Цікаво, що сам Олег Лутков заяву в міліцію писати відмовився. За даними прес-служби обласного ГУМВС, до них звернулися медики міськлікарні № 5. Сам Лутков заяву писати не став.

"Заяву потерпілий писати відмовився, сказав, що ні до кого претензій не має. Хто на нього міг напасти - не знає. З особистих речей Олега Анатолійовича так само нічого не пропало", - зазначають у прес-службі.

44-річний Олег Лутков очолив запорізький "Металург" навесні цього року. У чемпіонаті України команда виступає вкрай невдало - останнє місце після осінньої частини. Перша перемога здобута лише у 15-му турі, в 19-ти матчах всього 10 очок. Від рятівного 14-го місця відставання вісім пунктів.

Нагадаємо, що запорізький "Металург" - одна з п'яти команд (нарівні з "Динамо", "Шахтарем", "Таврією" і "Дніпром), які виступали у вищому дивізіоні всіх чемпіонатів України.

Зараз ви читаєте новину «Фанати запорізького "Металурга" не били Олега Луткова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі