понеділок, 06 грудня 2010 16:17

Наставнику запорізького "Металурга" зламали щелепу і вибили зуби

Наставнику запорізького "Металурга" зламали щелепу і вибили зуби

Головний тренер запорізького "Металурга" Олег Лутков знаходиться в лікарні з серйозними побоями. Про це КП повідомило джерело, близьке до команди.

Інцидент стався, коли Лутков повертався додому з банкету з нагоди закінчення футбольного сезону. Існує дві версії: за однією на Олега Луткова напали фанати запорізького клубу, розлючені виступом команди в осінній частині чемпіонату. Відповідно до іншої, наставник "Металурга" потрапив у звичайну п'яну бійку.

"Наскільки мені відомо, інцидент стався в Шевченківському районі Запоріжжя, де проживає Олег Лутков. Зараз він знаходиться в лікарні, з серйозними побоями. Але категорично стверджувати, що це справа рук уболівальників я б не стала", - підтвердила інформацію дружина одного з футболістів команди.

А на неофіційному сайті вболівальників "Металурга" відвідувачі пишуть, що стан Олега Луткова дуже серйозний:

"Стан важкий, зламана щелепа, вибиті зуби, будуть робити операцію. Лікуватися буде мінімум місяць", - йдеться в повідомленні.

До речі, за кілька днів до інциденту на одному з сайтів хтось цікавився домашньою адресою Луткова, і таку інформацію, судячи по записах в гостьовій книзі, йому надали. Крім того, на форумах не один раз були помічені образи у бік наставника "Металургів": "Лутков, з'їж г..на!"

У прес-службі "Металурга" від коментарів поки відмовляються.

Запорізька команда йде на останньому місці в чемпіонаті країни, набравши за 19 ігор 10 очок і вигравши всього двічі.

Зараз ви читаєте новину «Наставнику запорізького "Металурга" зламали щелепу і вибили зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі