вівторок, 07 грудня 2010 12:49

Лутков не має претензій до свого кривдника

Лутков не має претензій до свого кривдника

Майже тиждень у запорізькому "Металурзі" тримали в секреті, що їх головний тренер Олег Лутков потрапив до лікарні. Але шила в мішку не сховаєш. Інформація просочувалася на інтернет-форумах вболівальників МЗ і звідти вже пішла по світу.

З чуток, Лутков під ранок повертався додому з банкету з нагоди закінчення сезону. Біля будинку на нього напали і побили. За однією з версій, це була звичайна п'яна бійка, за іншою - тренера побили фанати запорізької команди за поганий виступ у чемпіонаті України. На користь другого припущення такий факт: на форумі запорізьких уболівальників хтось розшукував адресу тренера "Металурга" і хтось із "доброзичливців" таки поділився відомостями, де живе Лутков.

Як розповіли "Сегодня" джерела в запорізькій міліції, інцидент дійсно був. 1 грудня з міської лікарні повідомили в міліцію, що до них надійшов з переломом щелепи Олег Анатолійович Лутков. У лікарню негайно виїхали співробітники Шевченківського райвідділу. Однак Лутков написав заяву, що не має претензій до невідомого, який побив його біля будинку. На основі чого не було порушено кримінальну справу і не проводиться розслідування.

У самому клубі відмовилися підтвердити або спростувати факт нападу на тренера, пославшись на те, що у команди зараз відпустку. За інформацією видання Лутков 5 січня полетить з "Металургом" на збір до Туреччини.

44-річний Олег Лутков очолив запорізький "Металург" навесні цього року. У чемпіонаті України команда виступає вкрай невдало - останнє місце після осінньої частини. Перша перемога здобута лише у 15 турі, в 19 матчах всього 10 очок. Від рятівного 14-го місця відставання вісім пунктів. Нагадаємо, що запорізький "Металург" - одна з п'яти команд (нарівні з "Динамо", "Шахтарем", "Таврією" і "Дніпром), які виступали у вищому дивізіоні всіх чемпіонатів України.

Зараз ви читаєте новину «Лутков не має претензій до свого кривдника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі