субота, 20 жовтня 2012 13:08

Фанат вдарив голкіпера в обличчя під час матчу

Фанат вдарив голкіпера в обличчя під час матчу
Кріс Кіркланд зміг продовжити гру після нападу фаната ФОТО: bbc.co.uk

Голкіпер футбольного клубу "Шеффілд Венсдей" Кріс Кіркланд був атакований вболівальником прямо під час матчу Чемпіоншипа проти "Лідса". Наприкінці дербі (на 79-й хвилині), що проходив на "Хіллсборо", фанат "Лідса" вибіг із-за воріт і вдарив екс-воротаря збірної Англії в обличчя.

До того як поліція і стюарди встигли зреагувати, грубіян примудрився зникнути у натовпі.

31-річний Кірланд після тривалого надання медичної допомоги зміг повернутися в рамку і завершити матч, який завершився з рахунком 1:1.

Тепер фаната активно шукають - в тому числі й інші шанувальники "Лідса", яким соромно за поведінку свого колеги.

"Як головному тренеру мені було страшенно соромно, це просто ганьба, - передає слова тренера "Лідса" Ніла Уорнока Sky Sports. - Цього хлопця потрібно зловити, судити і відправити за грати. Звичайно, Кіркленд після удару впав, як мішок з цеглинами, але яка різниця?

Цей уболівальник просто не повинен був опинитися на полі і зробити таке. Цього не можна було допускати. Ця витівка все зіпсувала. Коли я бачу таких придурків, перестаю пишатися тим, що треную "Лідс".

Зараз ви читаєте новину «Фанат вдарив голкіпера в обличчя під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі