понеділок, 03 червня 2019 09:00

Європейський гранд запропонував за Роналду 140 млн євро та пообіцяв фантастичну зарплату

Європейський гранд запропонував за Роналду 140 млн євро та пообіцяв фантастичну зарплату
В разі переходу в ПСЖ зарплата Роналду стане найбільшою у світі серед футболістів.

Французький "Парі Сен-Жермен" у літнє трансферне вікно спробує підписати форварда туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду.

Агент зіркового португальця Жорже Мендеш отримав солідну пропозицію від босів "ПСЖ", повідомляє Diario Gol.

За інформацією видання, французький гранд запропонував Роналду контракт із зарплатою у розмірі 50 млн євро на сезон. Потенційна угода може зробити 34-річного форварда найбільш високооплачуваним футболістом планети. У "Парі Сен-Жермен" вважають, що чемпіонський характер нападника принесе команді більше користі, ніж Неймар і Мбаппе.

Крім того, керівництво парижан припускає, що Кріштіану Роналду може спокусити ідея поборотися за шостий "Золотий м'яч". Туринський "Ювентус" натомість може отримати за португальського форварда 140 млн євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина Кріштіану Роналду демонструє прекрасну фігуру в рекламі купальників

У сезоні 2018/19 Роналду провів за "стару синьйору" 43 матчі в усіх турнірах, в яких забив 28 м'ячів. Він має чинний контракт із туринцями до літа 2022-го.



Зараз ви читаєте новину «Європейський гранд запропонував за Роналду 140 млн євро та пообіцяв фантастичну зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі