субота, 15 серпня 2009 11:05

Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини

Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини

Вчора, 14 серпня, в четвертому турі групового етапу кваліфікаційного раунду Евробаскет-2009 чоловіча збірна України з баскетболу обіграла команду Угорщини.

Перша чверть матчу пройшла в рівній боротьбі й завершилася з мінімальною перевагою угорців 13:14. У другій частині збірна Угорщини змогла піти в дванадцатиочковий відрив, але українці зуміли переламати хід гри і вийти вперед, поступово нарощуючи свою перевагу. В результаті зустріч завершилась перемогою українців 77:69.

Найкращим у складі збірної України був форвард Міннесота "Тімбервулвс" Олексій Печеров, який заробив 28 очок і зробив 17 підборів.

На груповому етапі кваліфікаційного раунду Евробаскет-2009 українці мають ще зіграти на виїзді з естонцями і вдома з чехами.

Після чотирьох зустрічей в активі збірної України дві перемоги і дві поразки. Вона зберігає шанси зайняти одне з перших двох місць в групі, яке дає право залишитися в Дивізіоні А Чемпіонату Європи.

Турнір за виживання

Група З

Україна - Угорщина - 77:69

Україна: Печеров (28 + 17 підборів), Лукашов (13 + 5 підборів), Гладирь (3 + 7 підборів), Кольченко, Салтовець (3 + 6 підборів).

Угорщина: Лорант (17 + 8 підборів), Фодор (13 + 5 передач), Немет (22), Каман (4 + 7 підборів), З. Хорват (2).

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Євробаскет. Українці обіграли збірну Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі