четвер, 13 серпня 2009 09:29

Євробаскет. Збірна України програла чехам

Євробаскет. Збірна України програла чехам

У плей-офф Євробаскета за місце в Дивізіоні А збірна України на виїзді програла команді Чехії - 64:71. Таким чином, в активі нашої збірної одна перемога і дві поразки. "Виживуть" в дивізіоні, нагадаємо, тільки дві команди з чотирьох.

Українці провалили першу чверть - 12:24, а потім упевнено узяли другу - 22:16. За три хвилини до кінця третьої чверті підопічні Валентина Мельничука навіть вийшли вперед - 47:45, але у результаті програли.

В п"ятницю наші баскетболісти в Києві зіграють із збірною Угорщини. Початок - о 18:00.

Головний тренер збірної України з баскетболу Валентин Мельничук назвав причини останніх невдач нашої команди.

"Ми знову провалилися у самовіддачі. Ніяк не можемо добитися командної гри. Кожен грав за себе, давав забивати легкі м"ячі суперникові, не зупиняв фолом. На роль лідерів справедливо претендуютьгравці НБА Печеров і Фесенко. Але для цього потрібно було пройти всю підготовку, щоб стати повноцінною частиною команди. Саме цілеспрямованої підготовки нам не вистачає. Яка зіграність, якщо з минулого року грають тільки троє - Агафонов, Онуфрієв і Кольченко!"

За матеріалами Сегодня|Спорт

Зараз ви читаєте новину «Євробаскет. Збірна України програла чехам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі