вівторок, 23 жовтня 2012 15:14

Єва у формі "Челсі", шапка Давіда Луїза: команда познайомилася з "Донбас Ареною"
7

"Донбас Арена" за день до матчу з "Челсі"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Тренування "Челсі" на полі "Донбас Арени"

Всі квитки на матч групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Челсі" розкуплені. За день до матчу у касах "Донбас Арени" немає жодного тікета на гру.

За словами прес-аташе "синіх" підтримати клуб з Лондона приїдуть близько 5 тисяч вболівальників. Хоча, людей у синіх кольорах буде значно більше. Вже у понеділок парком навколо"Донбас Арени" гуляли вболівальники "Челсі" з України та Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Луческу залишається вірним собі" - ді Маттео

Команда прилетіла в Донецьк близько четвертої години дня. О 19:30 наставник "Челсі" Роберто ді Маттео разом з підопічним Хуаном Матою відвідали прес-конференцію. Після спілкування з журанлістами команда провела тренування на полі "Донбас Арени".

Здивував бразилець Давід Луїз. Незважаючи на досить теплу погоду футболіст вийшов на тренування у шапці. До слова, більше ніхто не одягнув головний убір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми приїхали в Донецьк за перемогою" - Хуан Мата

Поки всі відео та фотокамери були націлені на футболістів, біля однієї з лавки запасних стояла Єва Карнейро. Фізіотерапевт "Челсі" розмовляла з керівником медичного персоналу лондонського клубу та колишнім "гірником" Пако Біоскою. Поспілкуватися з леді, яка сидить на лавці запасних переможця Ліги чемпіонів, не вдалося.

"Працівникам клубу заборонено давати інтерв'ю чи коментарі у пресі. Це можуть робити тільки футболісти і тренери" - сказав нам прес-аташе "Челсі". Тепер зрозуміло, чому навіть в англійській пресі немає жодного інтерв'ю з Євою. Хоча вона могла б розповісти чимало цікавого. Жінка була одягнену у спортивну форму "Челсі", виглядала привітною та посміхалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді на лавці запасних "Челсі": Єва Карнейро залишилась у клубі

За словами одного з представників клубу у день матчу футболісти, можливо, виберуться у місто на прогулянку. Зазвичай вони так роблять.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Єва у формі "Челсі", шапка Давіда Луїза: команда познайомилася з "Донбас Ареною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі