вівторок, 23 жовтня 2012 14:44

Безсонова взяла автограф у Девича: "Шахтар" потренувався перед "Челсі"
18

Анна Безсонова та Марко Девич

Донецький "Шахтар" провів регламентне тренування перед матчем групового етапу Ліги чемпіонів проти лондонського "Челсі".

Першим на тренувальне поле вийшов капітан "гірників" Даріо Срна. Хорват ніс із собою сітку з м'ячами. За ним, наче тілоохоронці прямували прес-офіцери УЄФА.

"Здравствуйте" - привітався з журналістами Срна.

До слова, всі футболісти і тренери "Шахтаря" не пройшли повз репортерів мовчки — віталися і посміхалися. Деталі, а приємно.

Правда, коментувати матч з переможцем Ліги чемпіонів згодилися не всі. "Давайте поговоримо після гри, зараз треба готуватися" - казали футболісти.

Один із журналістів попросив Даріо розписатися на футболці ... "Челсі". "Гірника" таке прохання здивувало і він відмовився.

"Якби це була футболка "Шахтаря", я б поставив свій автограф", - сказав репортеру Срна.

Анні Безсоновій із цим пощастило більше. Легендарна українська художня гімнастка зараз працює на каналі "Футбол". Перед тренуванням "Шахтаря" вона поспілкувалася з Марко Девичем і взяла у нього автограф. Нападник розписався на аркуші паперу.

Останнім на тренування прибіг Фернандіньо. Далі вся команда "втекла" від журналістів на протилежний край тренувального поля. А через 15 хвилин репортерів попросили залишити базу. Регламентний час закінчився.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Безсонова взяла автограф у Девича: "Шахтар" потренувався перед "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі