середа, 24 листопада 2010 18:17

Ето'О вибачився за удар у стилі Зідана

Ето'О вибачився за удар у стилі Зідана

Нападник міланського футбольного клубу "Інтер" Самуель Ето'О вибачився за удар головою в груди гравця веронского "К'єво" Боштьяна Цесара. Про це повідомляє Reuters. Ето'О вдарив Цесаря в матчі чемпіонату Італії так само, як Зінедін Зідан у фіналі чемпіонату світу 2006 року вдарив Марко Матерацці.

Ето'О сказав, що він просить вибачення перед всіма, хто був шокований чи здивований його поведінкою. Камерунець також вибачився перед суддею матчу Джанлукою Роккі, який не побачив, як Ето'О вдарив Цесаря, а також перед керівництвом "Інтера".

Інцидент за участю Ето'О і Цесаря стався 21 листопада в матчі, який "К'єво" виграв з рахунком 2:1. Арбітр ніяк не покарав камерунського форварда, проте згодом він був дискваліфікований на три матчі.

У чемпіонаті Італії сезону-2010/11 Ето'О провів 13 матчів і забив дев'ять голів. У Лізі чемпіонів камерунський форвард забив сім голів у чотирьох зустрічах.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ето'О вибачився за удар у стилі Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі