вівторок, 23 листопада 2010 12:39

Ето'О дискваліфікували і оштрафували за копіювання Зідана

Ето'О дискваліфікували і оштрафували за копіювання Зідана

Нападаючий "Інтера" Самюель Ето'О дискваліфікований на три матчі за агресивну поведінку в грі 13-го туру Чемпіонату Італії з "К'єво" (1:2).

Крім того, камерунець оштрафований на 30 тисяч євро.

Форвард головою вдарив у груди захисника суперника Боштяна Цесара після того, як той рукою зачепив обличчя камерунця. Захисник "К'єво" у свою чергу уникнув дисциплінарних санкцій, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Таким чином, Ето'О не зіграє в Чемпіонаті Італії в 2010 році, адже матч 17-го туру з "Фіорентиною", який спочатку був запланований на 19 грудня, відкладено на більш пізній термін через участь "Інтера" у клубному Чемпіонаті світу.

Нагадаємо, форвард міланського "Інтера" Самуель Ето'О в матчі з К'єво вдарив головою в груди захисника Боштяна Цесара, повторивши "подвиг" Зінедіна Зідана у фіналі ЧС-2006.

Пізніше глава італійського суддівського корпусу Марчелло Ніччі зізнався, що шокований вчинком Самуеля Ето'О, який повторив знаменитий удар Зідана.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Ето'О дискваліфікували і оштрафували за копіювання Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі