вівторок, 23 серпня 2011 23:57

Ето'О став гравцем "Анжі" - офіційно

Ето'О став гравцем "Анжі" - офіційно

Камерунський нападник міланського "Інтера" Самуель Ето'О перейшов у махачкалинський "Анжі". Про це повідомляє офіційний сайт російського клубу.

Остаточна домовленість по трансферу Ето'О була досягнута 23 серпня. Як повідомляється на сайті "Анжі", сума трансферу влаштувала обидві сторони. Видання Sports.ru уточнює, що "Анжі" заплатить за Ето'О 21 мільйон євро - 15 мільйонів в 2011 році і ще 6 мільйонів - влітку 2012-го. Зарплата камерунця в Махачкалі, за даними Sports.ru, складе 10 мільйонів євро на рік.

24 серпня Ето'О повинен пройти медогляд, після чого підписати з "Анжі" трирічний контракт. Днем пізніше камерунець прибуде в розташування махачкалинського клубу і почне підготовку до чергового матчу чемпіонату російської прем'єр-ліги з "Ростовом".

На початку серпня 2011 року в "Анжі" перейшов півзахисник лондонського "Челсі" і збірної Росії Юрій Жирков, сума трансферу якого склала 15 мільйонів євро. Вболівальники ряду російських клубів після цього переходу оголосили футболістові бойкот, вважаючи, що він продався. Поява Жиркова на полі після переходу в "Анжі" супроводжувалася обструкцією з боку трибун. Дебют Жиркова у новому клубі пройшов невдало - його "Анжі" поступився московському "Спартаку" на виїзді з розгромним рахунком 0:3.

ЗМІ також повідомляли про те, що в "Анжі" планує перейти колишній гравець мадридського "Реала" і збірної Іспанії Рауль, проте ця інформація поки не отримала офіційного підтвердження від будь-якої зі сторін.

Зараз ви читаєте новину «Ето'О став гравцем "Анжі" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі