четвер, 18 серпня 2011 14:58

Ето'О зароблятиме в "Анжі" 20 мільйонів євро на рік

Ето'О зароблятиме в "Анжі" 20 мільйонів євро на рік

Нападник міланського "Інтера" і збірної Камеруну з футболу Самуель Ето'О домовився про умови особистого контракту з махачкалинським "Анжі". Ето'О погодився підписати договір на три роки із зарплатою 20 мільйонів євро на рік. Проте "Анжі" досі не досяг згоди з "Інтером" про суму трансферу гравця, пише італійське видання La Gazzetta dello Sport.

17 серпня представники "Анжі" зустрічалися з Ето'О в Мілані. Сторонам вдалося досягти домовленості. Переговори з керівництвом "Інтера" агента Германа Ткаченко, який представляє інтереси російського клубу, пройдуть 18 серпня.

"Анжі" пропонує за Ето'О 22 мільйони євро. "Інтер" вимагає за гравця 30 мільйонів євро. Як відзначає видання, сторони можуть зійтися на сумі 25 мільйонів євро з можливою доплатою в залежності від виступів гравця за махачкалинський клуб.

За даними інтернет-видання Tribalfootball.com, "Анжі" повністю домовився не тільки з Ето'О, але і з "Інтером", а підписання контракту затримується лише через необхідність скласти договір російською та італійською мовами, а потім підписати остаточну угоду англійською мовою. Видання цитує технічного директора "Інтера" Марко Бранку, який сказав, що поки Ето'О - гравець міланського клубу, проте "Інтер" дуже близький до угоди з "Анжі".

Раніше ЗМІ повідомляли, що 18 серпня камерунець пройде медичне обстеження в одній з римських клінік, а потім офіційно стане гравцем "Анжі" і зможе взяти участь вже в найближчому матчі чемпіонату Росії - 21 серпня з московським "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Ето'О зароблятиме в "Анжі" 20 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі